Nya bastun i Gamla Boo

Att njuta av värmen från en bastu med utsikt över Ringsjön tillsammans med familj och vänner, en sen sommarkväll eller en kall januaridag efter ett vinterbad, det är livskvalitét!

Gamla Boo vattenskidklubb bygger en bastu på vår stora brygga och söker privatpersoner eller företag som samarbetspartners/sponsorer i vårt bastuprojekt. 

Få möjlighet att njuta av Ringsjön från en varm plats! Just nu finns möjligheten att bli Guldsponsor till projektet och få tillgång till bastun under hela året. Vi har fantastisk utsikt över Ringsjön med bara några meter till bad och vinterbad.

Anmäl ditt intresse nedan!

Umgås med dina vänner eller unna dina anställda något litet extra, tillsammans i en avkopplande miljö!

I vårt guldsponsorpaket ingår följande:

  • Möjlighet för dig och dina vänner eller kollegor att mellan oktober och april nyttja bastutunnan och klubbens omklädningsrum, vid ett antal tillfällen

  • Möjlighet att sätta upp en graverad skylt med ditt namn eller företagsnamn på bastutunnan

  • Fri parkering och tillgång till grill och bad vid vår anläggning

 

Klubbstuga med dusch, toaletter och omklädningsrum, kök med klubblokal, samt all vattensport ni kan tänka er finns tillgänglig efter överenskommelse.

Klubben kommer endast att erbjuda 10 guldsponsorpaket, så ta

tillfället i akt och vänta inte för länge.

För frågor eller att anmäla ert intresse, kontakta oss nedan eller kontakta klubbens ordförande André Malmros på telefon 0708-690672.